Bekendmaking: nieuwe directie en eigenaarschap Adésys

Met trots maken we bekend dat we een nieuwe stap in onze groei en ontwikkeling hebben gezet. Lodewijk Duymaer van Twist, sinds 2009 een drijvende kracht binnen het bedrijf, heeft samen met Rob Smit het eigenaarschap van Adésys overgenomen. Lodewijk neemt de rol van Algemeen Directeur op zich, terwijl Rob de positie van Directeur Operations vervult. Deze opvolging markeert een nieuw hoofdstuk voor ons bedrijf, met een solide basis van ervaring, innovatie en klantgerichtheid.

Sterk leiderschap met vertrouwde gezichten

Lodewijk Duymaer van Twist heeft in de afgelopen jaren belangrijke rollen vervuld als Lead Engineer en Manager Engineering. Zijn technische expertise en diepgaande kennis van het bedrijf maken hem de ideale kandidaat om de positie van Algemeen Directeur te bekleden. Sinds 1 juli 2024 staat Lodewijk aan het roer van het bedrijf, met als doel de sterke groei voort te zetten en nieuwe kansen te benutten.

Rob Smit, directeur-eigenaar van Plus Accountants en sinds 2007 een vertrouwd gezicht binnen de Adésys-familie, treedt aan als Directeur Operations. Zijn jarenlange betrokkenheid bij het bedrijf en zijn scherpe inzicht in bedrijfsvoering zullen bijdragen aan het optimaliseren van de operationele processen en de verdere versterking van de interne structuur.

Een gezamenlijke visie voor de toekomst

"Ik ben enorm trots op wat we bij Adésys hebben bereikt, en ik kijk ernaar uit om samen met Rob onze positie als toonaangevende leverancier van alarmeringsoplossingen verder te versterken", aldus Lodewijk Duymaer van Twist. "Met ons ervaren team en de innovatieve producten die we ontwikkelen, zijn we klaar om nieuwe hoogten te bereiken en onze klanten nog beter van dienst te zijn."

Rob Smit voegt daaraan toe: "De waarden en klantgerichtheid van Adésys zijn de kern van ons succes, en ik kijk ernaar uit om met Lodewijk en het hele team deze traditie voort te zetten en tegelijkertijd nieuwe kansen aan te grijpen voor verdere groei."

Een warm afscheid en een nieuw avontuur

Met het vertrek van Ardy Corpeleijn sluiten we een hoofdstuk af. Ardy heeft het bedrijf door een periode van sterke groei geleid en heeft zijn stempel gedrukt op de huidige koers van het bedrijf. We wensen Ardy veel succes bij zijn nieuwe uitdagingen en zijn dankbaar voor zijn jarenlange toewijding en leiderschap.

Toekomst met vertrouwen tegemoet

Met deze directiewissel zetten we een belangrijke stap richting de toekomst. De combinatie van Lodewijk's technische expertise en Rob's strategische inzichten biedt ons een stevige basis om verder te bouwen aan onze missie: het ontwikkelen van innovatieve en betrouwbare alarmeringssystemen. Wij kijken vol vertrouwen uit naar wat de toekomst in petto heeft.

Terug naar overzicht